menu ikon
Anasayfa Kurban Bağışı
  • Kurban Bağışı Sorgula
  • İstanbul Vakfı, 1990 yılında Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin hizmet ve görev alanına giren konularda, belediye ve ilgili kurum, kuruluşları desteklemek, hizmet ve faaliyetlerine katkıda bulunmak, bu çerçevede İstanbul'un ve İstanbulluların ortak ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olmak üzere kurulmuştur.

Önceliği eğitim olan ve bu düşünceyle başarılı, maddi desteğe ihtiyaç duyan öğrencilere burslar vererek, kreş, okul, öğrenci yurtları, eğitim merkezleri, kütüphaneler inşa ederek eğitim sistemine destek sağlamayı amaç edinen İstanbul Vakfı, geleneksel dayanışma kültürümüzün yaşatılıp geliştirilmesi açısından çok önemli ve değerli bir örnektir.

İstanbul Vakfı’nın önümüzdeki günlerde, farklılıklarımızın toplumsal bir zenginlik olduğunu bilerek, toplumsal hayatta eşitlik bilinciyle, şeffaf, adaletli, hesap verebilir yönetim anlayışıyla çalışmalarını daha da artırarak yaygınlaştıracağına inanıyor, vakfa emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Ekrem İmamoğlu imza